Styr på bogføring, moms og regnskab
Som virksomhedsindehaver har du pligt til løbende at bogføre, opgøre moms og udarbejde regnskaber. En omhyggelig bogføring giver dig det nødvendige overblik over økonomien i din virksomhed, og er samtidig nøglen til virksomhedens skatte- og årsrapport. JL Revisorer tilbyder at stå for arbejdet med bogføring, moms og regnskab. Omfanget af vores hjælp bestemmer du.

 

Bogføring
Du kan selv bogføre dine bilag og lade os afslutte arbejdet.
Hvis du ikke selv ønsker at lave arbejdet, gør vi det gerne for dig. Du sender os blot løbende dine bilag og kontoudtog fra banken.
Vi kan også sende en firmasekretær ud til dig.

 

Momsregnskab m.m.
Vi laver også gerne dit momsregnskab, indberetter til offentlige myndigheder og udarbejder kvartalsbalancer til brug overfor fx banken. Opgørelse af A-skat, AMBI, feriepenge og ATP m.m. kan vi ligeledes løse for dig.

 

Økonomiprogrammer
Hvis du selv ønsker at stå for bogføring og momsregnskab, kan vi tilbyde økonomiprogrammer, der er skræddersyet til dine behov. I programmerne Focus IT og Ø90 kan du udover kassebog og moms også lave budget, periodeopgørelse og skrive fakturaer.
Får du problemer, yder vi hotline-service.

 

Rigtige regnskaber til tiden
Arbejdet med at bogføre og lave momsregnskab kan være en stor tidsrøver. Og skal arbejdet gøres rigtigt, kræver det stor indsigt i diverse regler, love og principper. Vælger du vores eksperter til arbejdet, garanterer vi, at dit regnskab bliver rigtigt og lavet rettidigt. Så kan du bedre koncentrere dig om din forretning.

Tilmeld nyhedsbrev

 

JL Revisorer ApS

Majsmarken 1

7190 Billund

76 60 22 66

 

John Tranums Vej 25

6705 Esbjerg Ø

76 60 22 66

 

Email: info@jl-revisorer.dk


Følg os på facebook